Heerlijke zachte bewaarwafeltjes, licht en luchtig en heel makkelijk te maken.
Benodigdheden:
- 250g zelfrijzende bloem
- 160 g kristalsuiker
- 1/2 de theelepel vanille extract
- 180 g roomboter (ongezouten)
- 2 eieren
- 100 ml melk
Doe de bloem en de kristalsuiker in een grote kom een maak een putje in het midden.
Verwarm de boter lichtjes, zodat ze goed mengt... het mengsel moet wel lichtgeel blijven.
Splits de eieren. Doe de eigelen in het kuiltje en voeg de roomboter toe en meng tot een egaal mengsel.
Klop de eiwitten in een maatbeker tot je de beker ondersteboven kan houden en voeg deze toe aan het mengsel.
Bak de wafeltjes goudbruin in je wafelijzer. Een eetlepel is de ideale maat voor een wafeltje.
Laat het smaken! ❤️
Warme groeten,
Katrien
Reactie plaatsen
Reacties